Вівсяні панкейки

Вівсяні панкейки, корисний сніданок за 15 хвилин

Поділитися

Пропонуємо сьогодні приготувати на сніданок корисні вівсяні панкейки. Адже вівсянка є джерелом клітковини, яка є дуже важливою для нашого організму, вона стабілізує рівень цукру, знижує рівень холестерину. Вівсянка насичена магнієм, кальцієм, калієм, залізом та цинком.

Отже, для приготування панкейків нам знадобиться:

Вівсяні пластівці — 50 гр.

Яйце — 1 шт.

Кефір — 80 мл.

Цукор або цукрозамінник — 1 ст. л.

Олія — 1 ст. л.

Розпушувач — 1 ч. л.

Дрібка солі

Приготування

У глибокій мисці змішуємо яйце, дукор та сіль. Додаємо кефір та олію, всипаємо вівсяні пластівці. Перемішуємо. Тепер додаємо борошно і розпушувач і добре перебиваємо масу блендером. Тісто готове!

Добре розігріваємо сковорідку і на гарячій починаємо смажити наші панкейки. Готуємо до золотистого кольору. Подавати їх можна зі шматочком вершкового масла, медом, сиропом, шоколадом або згущеним молоком. Смачного!