Пропонуємо сьогодні приготувати на сніданок корисні вівсяні панкейки. Адже вівсянка є джерелом клітковини, яка є дуже важливою для нашого організму, вона стабілізує рівень цукру, знижує рівень холестерину. Вівсянка насичена магнієм, кальцієм, калієм, залізом та цинком.
Отже, для приготування панкейків нам знадобиться:
Вівсяні пластівці — 50 гр.
Яйце — 1 шт.
Кефір — 80 мл.
Цукор або цукрозамінник — 1 ст. л.
Олія — 1 ст. л.
Розпушувач — 1 ч. л.
Дрібка солі
Приготування
У глибокій мисці змішуємо яйце, дукор та сіль. Додаємо кефір та олію, всипаємо вівсяні пластівці. Перемішуємо. Тепер додаємо борошно і розпушувач і добре перебиваємо масу блендером. Тісто готове!
Добре розігріваємо сковорідку і на гарячій починаємо смажити наші панкейки. Готуємо до золотистого кольору. Подавати їх можна зі шматочком вершкового масла, медом, сиропом, шоколадом або згущеним молоком. Смачного!