Крабовый салат

Рецепт крабового салату: новий стиль в улюбленій страві

Поділитися

Салат із крабовими паличками традиційно популярний на святкових столах, особливо в холодну пору року, коли свіжі овочі стають дефіцитом. Зазвичай до складу входить рис, але його можна виключити – страва все одно буде смачною, хоч і менш ситною.

 

Крабовий салат

Інгредієнти:

м’ясо краба – 140 г;

консервована кукурудза – 100 г;

свіжий огірок – 80 г;

редис – 50 г;

червона цибуля – 10 г;

одне яйце;

жасминовий рис – 40 г;

кінза – 5 г;

майонез – 90 г;

йогурт – 15 г;

соєвий соус, шрірача, сіль.

 

Ось як можна його приготувати: Відваріть рис у підсоленій воді приблизно 15 хвилин, потім злийте й охолодіть. Огірок, редис і варені яйця наріжте кубиками, трохи меншими за розміром, ніж зерна кукурудзи. Цибулю подрібніть. Змішайте всі овочі з рисом і кукурудзою. Додайте крабові палички. Для заправки з’єднайте майонез, йогурт, соєвий соус, посоліть за смаком і додайте дрібно нарізану кінзу. Усе ретельно перемішайте, салат готовий.