Якщо вам хочеться приготувати щось смачне, але не надто складне, спробуйте м’ясні рулетики із сиром. Це соковите м’ясо з ніжною сирною начинкою, яке ідеально підійде і для сімейної вечері, і для святкового столу. Готуються рулетики швидко, а результат завжди радує.
Інгредієнти:
500 г свинини або курячого філе
150 г твердого сиру
1 зубчик часнику
1 яйце
3 ст. л. панірувальних сухарів
1 ч. л. гірчиці (необов’язково)
Сіль, перець – за смаком
Рослинна олія для смаження
Читайте також: Ці зачіски для короткого волосся підкорили модниць у 2025 році! Спробуйте самі
Як приготувати?
1. Готуємо м’ясо. Якщо берете свинину, наріжте її тонкими шматочками і злегка відбийте. Куряче філе можна розрізати навпіл уздовж, щоб отримати пласти для рулетиків.
2. Начинка. Натріть сир на тертці, додайте подрібнений часник і трохи перцю. Якщо хочеться більш насиченого смаку, можна додати трохи гірчиці.
3. Загортаємо рулетики. На кожен шматочок м’яса викладаємо начинку, згортаємо рулетом і закріплюємо зубочисткою, щоб не розверталося під час смаження.
4. Панірування. Збиваємо яйце в мисці. Кожен рулетик спочатку занурюємо в яйце, потім обвалюємо в панірувальних сухарях.
5. Смажимо. Розігріваємо трохи олії на сковороді та обсмажуємо рулетики з усіх боків до красивої рум’яної скоринки.
6. Доводимо до готовності. Якщо рулетики вийшли товстенькі, краще після смаження поставити їх у духовку на 10-15 хвилин при 180°C – так м’ясо точно буде м’яким і соковитим.
Як подавати?
Рулетики добре смакують із картопляним пюре, рисом або просто зі свіжими овочами. До них можна подати сметанний або томатний соус – він чудово доповнить смак.
Домашні м’ясні рулетики із сиром – це швидко, просто і дуже смачно. Така страва сподобається всім, хто любить соковите м’ясо з ніжною начинкою. Спробуйте приготувати – вам точно захочеться зробити їх ще не раз!