десерт із натурального йогурту

Десерт без випічки за 5 хвилин! Ніжний йогуртовий крем із малиною – ідеальна насолода

Поділитися

Цей десерт – справжня знахідка, якщо хочеться чогось смачного. Він легкий, ніжний і дуже простий у приготуванні. Жодних складних інгредієнтів, довгих годин на кухні – п’ять хвилин, і у вас готова солодка насолода.

Що потрібно:

200 г натурального йогурту (краще густого, без цукру)

150 г малини (свіжої або замороженої)

1-2 ст. ложки меду (або цукру, якщо любите солодше)

Жменя граноли або вівсяних пластівців

Трохи лимонного соку (не обов’язково, але додає яскравого смаку)

Листочки м’яти для краси

Читайте також: Ці бананові мафіни зникають зі столу миттєво! Спробуйте самі!

Як приготувати:

Готуємо малину
Якщо малина свіжа – просто помийте її. Якщо заморожена – дайте їй трохи відтанути. Можна злегка розім’яти виделкою, щоб вона пустила сік. Якщо любите легку кислинку – додайте трохи лимонного соку.

Йогуртова основа
Беремо натуральний йогурт і додаємо до нього мед. Добре перемішуємо. Якщо йогурт занадто рідкий, можна взяти грецький – він густіший і кремовий.

Збираємо десерт
Беремо гарний стакан або креманку. Викладаємо шарами:

спочатку трохи граноли або вівсяних пластівців, щоб була приємна хрусткість,

потім шар йогурту,

потім малина.

Повторюємо, поки не заповнимо стакан.

Фінальний штрих
Зверху можна додати ще трохи граноли, ягід і прикрасити м’ятою.

Як подавати?

Їсти можна одразу, а можна поставити в холодильник на 10-15 хвилин.

Корисні лайфхаки:

Якщо хочеться більш кремової текстури, можна збити йогурт із малиною у блендері.

Хочете більше смаку? Додайте горіхи, тертий шоколад або кокосову стружку.

Якщо використовуєте заморожену малину, можна зробити щось схоже на морозиво.

Цей десерт – чудовий варіант для сніданку, перекусу або легкого завершення вечері.