Корисний гарнір

Не рис і не гречка: який гарнір найкорисніший для здоров’я

Поділитися

Макарони, рис, гречка та картопля – традиційні гарніри до м’ясних страв. Однак є ще один продукт, який часто недооцінюють, хоча він надзвичайно корисний для організму. Головне – знати, як правильно його приготувати.

Мова йде про бобові. Квасоля, сочевиця та горох містять багато необхідних мікроелементів, а також є багатим джерелом рослинного білка.

Такий гарнір особливо корисний для людей з гіпертонією, оскільки позитивно впливає на їхнє здоров’я.

Щоб зробити страву не лише смачною, але й легкою для травлення, бобові варто добре розварювати. Це допоможе уникнути здуття живота.

Джерело: Радіо Трек