Панкейки на сніданок

Секрети пухких панкейків — приготуйте їх на сніданок уже сьогодні

Поділитися

Панкейки — чудовий варіант сніданку. Приготуємо їх сьогодні разом? Для цього нам знадобиться: 

Кефір — 1 склянка

Цукор — 3 ст. л.

Яйце — 1 шт

Борошно — 1 склянка

Розпушувач — 1 ст. л.

 Олія — 3 ст. л

Приготування:

У глибокій мисці змішуємо кефір, яйце та цукор, додаємо просіяне борошно ( декількома прийомами)

Добре перемішуємо вінчиком, щоб не утворилося грудочок.

Вливаємо пару ложок олії і знову перемішуємо до однорідності. Панкейки смажимо на сухій пательні, на повільному вогні до золотої скоринки.

З чим можна подавати панкейки? Тут дуже багато варіантів. Зазвичай, їх поливають кленовим сиропом, шоколадом, медом, карамелью тощо.

Але також панкейки можна зробити і солоними, якщо не використовувати цукор. Таку страву можна подавати з різноманітними овочами та сиром.

Смачного!