Панкейки — чудовий варіант сніданку. Приготуємо їх сьогодні разом? Для цього нам знадобиться:
Кефір — 1 склянка
Цукор — 3 ст. л.
Яйце — 1 шт
Борошно — 1 склянка
Розпушувач — 1 ст. л.
Олія — 3 ст. л
Приготування:
У глибокій мисці змішуємо кефір, яйце та цукор, додаємо просіяне борошно ( декількома прийомами)
Добре перемішуємо вінчиком, щоб не утворилося грудочок.
Вливаємо пару ложок олії і знову перемішуємо до однорідності. Панкейки смажимо на сухій пательні, на повільному вогні до золотої скоринки.
З чим можна подавати панкейки? Тут дуже багато варіантів. Зазвичай, їх поливають кленовим сиропом, шоколадом, медом, карамелью тощо.
Але також панкейки можна зробити і солоними, якщо не використовувати цукор. Таку страву можна подавати з різноманітними овочами та сиром.
Смачного!