як приготувати млинці

Хрусткі, ніжні та ароматні: спробуйте млинці з зеленню вже сьогодні!

Поділитися

Млинці – це страва, яка давно стала улюбленою в багатьох родинах. Їх можна готувати солодкими, солоними, начиняти або подавати просто так. Але якщо ви хочете трохи урізноманітнити своє меню, спробуйте млинці з зеленню.

Що вам знадобиться?

2 яйця;

250 мл молока;

150 г борошна;

1 столова ложка рослинної олії;

дрібка солі;

пучок свіжої зелені (петрушка, кріп, зелена цибуля).

Читайте також: Місячний гороскоп: інструмент для гармонії чи марна трата часу?

Як приготувати млинці з зеленню?

1. Підготовка тіста.
У глибокій мисці збийте яйця з молоком і сіллю. Поступово додавайте борошно, добре перемішуючи, щоб уникнути грудочок. Наприкінці додайте рослинну олію.

2. Підготовка зелені.
Свіжу зелень дрібно наріжте. Найкраще підійдуть петрушка, кріп або зелена цибуля, але ви можете додати улюблену зелень на свій смак. Додайте її в тісто та добре перемішайте.

3. Смаження млинців.
Розігрійте сковороду та змастіть її невеликою кількістю олії. Виливайте порції тіста тонким шаром, рівномірно розподіляючи по сковороді. Смажте на середньому вогні до готовності.

4. Подача.
Готові млинці можна подавати з сметаною або йогуртом. Вони також чудово поєднуються з сиром чи овочами.

Млинці з зеленню – це простий спосіб зробити звичну страву трохи цікавішою та смачнішою.